Potrawy serwowane na gorąco mają niezliczoną liczbę odmian. Stąd też i urządzenia grzewcze, które możemy wykorzystać w kuchni do przygotowania tych potraw - także są liczne. W zależności od tego, czy planujemy zaserwować coś pieczonego, gotowanego czy smażonego - wybierzemy inne urządzenie. W gastronomii używane są również wszelkiego rodzaju urządzenia podgrzewające, aby potrawy serwowane na stół nadal pozostawały ciepłe. Z całą pewnością do jednych z najpotrzebniejszych urządzeń grzewczych w każdym zapleczu kuchennym należą piec i kuchenka. Ale poza nimi jest jeszcze szereg innych urządzeń, które z pewnością przydadzą się w niejednej kuchni - m.in. grille, opiekacze, kuchenki mikrofalowe, naleśnikarki czy rożna. Wszystkie niezbędne urządzenia grzewcze znajdą Państwo w naszej ofercie. Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą:
Piec konwekcyjno-parowy; gazowy; Gastro-Big; dotykowy; 20xGN1/1; P 38 kW
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Piec konwekcyjno-parowy; gazowy; ST-Bakery-Big; dotykowy; 16x600x400; P 28 kW
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Piec konwekcyjno-parowy; STALGAST SmartCook; dotykowy; gazowy; 11xGN2/1; P 28 kW
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Piec konwekcyjno-parowy; STALGAST SmartCook; dotykowy; gazowy; 7xGN2/1; P 20 kW
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Piec konwekcyjno-parowy; STALGAST SmartCook; dotykowy; gazowy; 11xGN1/1; P 20 kW
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni