Producent
Rodzaj mebla
Wysyłka w
Cena
-
od
do
Dla wygody użytkowników większość urządzeń gastronomicznych umieszcza się na jednym poziomie. Dzięki temu praca na kuchni, która wbrew pozorom jest ciężka i przebiega w mało komfortowych warunkach ze względu na wysokie temperatury, jest łatwiejsza.
3 183,33 zł
Cena netto: 2 588,07 zł
2 523,76 zł
Cena netto: 2 051,84 zł
2 200,03 zł
Cena netto: 1 788,64 zł
2 335,74 zł
Cena netto: 1 898,98 zł
2 430,09 zł
Cena netto: 1 975,68 zł
2 483,00 zł
Cena netto: 2 018,70 zł
Pracownicy nie muszą schylać się i jednocześnie dźwigać ciężkich pojemników GN bądź tac. Dodatkowo umieszczenie urządzenia na wysokości oczu umożliwia monitorowanie wnętrza oraz zapewnia łatwość obsługi. Proponujemy naszym klientom funkcjonalne podstawy gastronomiczne wykonane ze stali nierdzewnej, idealnie dopasowane do poszczególnych urządzeń pod względem materiału wykonania, jak i koloru.
Podstawy dostosowane do pieców
Dostępna w ofercie sklepu podstawa pod piec jest dostosowana wymiarami oraz nośnością do określonych modeli pieców konwekcyjnych. W konstrukcji podstawy gastronomicznej zastosowano praktyczne rozwiązania polegające na umieszczeniu specjalnych prowadnic, na których wsuwamy pojemniki GN lub tace. Dzięki temu powstaje dodatkowa powierzchnia do przechowywania.
Podstawy ze stali nierdzewnej
Wszystkie podstawy wykonane są stali nierdzewnej typ 445, która jest stopem odpowiednim do zastosowania w gastronomii ze względu na trwałość, odporność na korozję oraz działania czynników zewnętrznych. Podstawa pod urządzenie to rozwiązanie przedkładające się na bezpieczne użytkowanie pieca oraz zniwelowanie ewentualnych uszkodzeń mechanicznych na skutek niewłaściwego użytkowania. Niezwykle popularne są także podstawy pod zmywarki, niezbędne w sytuacji, kiedy nie ma pompy. Podstawa do zmywarki w takiej wersji umieszczana jest nad odpływem. Bez względu na rodzaj podstawa pod urządzenie gastronomiczne to praktyczne i trafione rozwiązanie, które przynosi same korzyści.