Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do
Nowości
Dzbanek Salzburg 0,5l
Dzbanek Salzburg 0,5l
8,50 zł
szt.
Dzbanek Salzburg 0,25l
Dzbanek Salzburg 0,25l
5,80 zł
szt.
Dzbanek Salzburg 0,125l
Dzbanek Salzburg 0,125l
5,00 zł
szt.
 Karafka Summertime Pure 1l
Karafka Summertime Pure 1l
14,80 zł
szt.
Promocje
Szafa chłodnicza 600 l biała stal lakierowana
Szafa chłodnicza 600 l biała stal lakierowana
3 554,00 zł 3 168,00 zł
szt.
Witryna ekspozycyjna chłodnicza z oświetleniem LED 120 l
Witryna ekspozycyjna chłodnicza z oświetleniem LED 120 l
3 148,00 zł 2 800,00 zł
szt.
Termos stalowy do transportu żywności 35l
Termos stalowy do transportu żywności 35l
653,00 zł 575,00 zł
szt.

Rózgi i ubijaki

Restauracyjna kuchnia nie obędzie się bez przyrządów do ręcznego mieszania czy ubijania piany – rózga, trzepaczka czy ubijak w rękach fachowca sprawdzi się lepiej niż mikser! W poniższym dziale znajdziesz szeroki wybór profesjonalnych akcesoriów do mieszania i ubijania. Poznaj naszą ofertę i wzbogać kuchnię swojej restauracji.

Czytaj dalej

Rózga kuchenna 300mm Rózga kuchenna 300mm

Rózga kuchenna 300mm

Producent: Yato Gastro
Cena 14,76 zł
szt.
zobacz więcej
Rózga kuchenna 400mm Rózga kuchenna 400mm

Rózga kuchenna 400mm

Producent: Yato Gastro
Cena 17,22 zł
szt.
zobacz więcej
Rózga kuchenna 500mm Rózga kuchenna 500mm

Rózga kuchenna 500mm

Producent: Yato Gastro
Cena 19,68 zł
szt.
zobacz więcej
Rózga kuchenna 600mm Rózga kuchenna 600mm

Rózga kuchenna 600mm

Producent: Yato Gastro
Cena 22,14 zł
szt.
zobacz więcej

Czym różni się ubijak od rózgi?

Rózga jest prostym narzędziem kuchennym, złożonym z rączki i drutów roboczych. Doskonale sprawdzi się zarówno w ubijaniu piany, jak i mieszaniu ciasta. Ubijak, często nazywany również trzepaczką, służy przede wszystkim do ubijania jajek. Wyposażony jest w specjalną sprężynę, umieszczoną pomiędzy drutami roboczymi, która znacząco usprawnia ubijanie jaj na sztywną pianę. Które z akcesoriów wybrać? W profesjonalnej kuchni warto postawić na oba, gdyż ich zastosowania wzajemnie się uzupełniają.

Wysokiej jakości rózgi i ubijaki

Profesjonalne narzędzia do ubijania i mieszania powinny być wykonane z wytrzymałych materiałów, takich jak stal nierdzewna. W przypadku rózg i trzepaczek, szczególnie istotna jest jakość ich drutów roboczych – muszą być wyjątkowo solidne, by przy częstym użytkowaniu nie uległy odkształceniu. W naszej ofercie znajdziesz szeroki wybór wytrzymałych rózg o grubych drutach, które idealnie sprawdzą się w każdym lokalu gastronomicznym.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl