Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do
Nowości
MOCASSINO BLACK
MOCASSINO BLACK
129,00 zł
szt.
MOCASSINO WHITE
MOCASSINO WHITE
129,00 zł
szt.
Obuwie ochronne ZOCCOLO BLACK
Obuwie ochronne ZOCCOLO BLACK
129,00 zł
szt.
Obuwie ochronne ZOCCOLO WHITE
Obuwie ochronne ZOCCOLO WHITE
129,00 zł
szt.
Promocje
Kruszarka do lodu
Kruszarka do lodu
175,99 zł 142,00 zł
szt.
Patera Pro
Patera Pro
148,00 zł 119,00 zł
szt.
Spodnie kucharskie szachownica HARROW
Spodnie kucharskie szachownica HARROW
74,00 zł 62,00 zł
szt.

Rózgi i ubijaki

Restauracyjna kuchnia nie obędzie się bez przyrządów do ręcznego mieszania czy ubijania piany – rózga, trzepaczka czy ubijak w rękach fachowca sprawdzi się lepiej niż mikser! W poniższym dziale znajdziesz szeroki wybór profesjonalnych akcesoriów do mieszania i ubijania. Poznaj naszą ofertę i wzbogać kuchnię swojej restauracji.

Czytaj dalej

Czym różni się ubijak od rózgi?

Rózga jest prostym narzędziem kuchennym, złożonym z rączki i drutów roboczych. Doskonale sprawdzi się zarówno w ubijaniu piany, jak i mieszaniu ciasta. Ubijak, często nazywany również trzepaczką, służy przede wszystkim do ubijania jajek. Wyposażony jest w specjalną sprężynę, umieszczoną pomiędzy drutami roboczymi, która znacząco usprawnia ubijanie jaj na sztywną pianę. Które z akcesoriów wybrać? W profesjonalnej kuchni warto postawić na oba, gdyż ich zastosowania wzajemnie się uzupełniają.

Wysokiej jakości rózgi i ubijaki

Profesjonalne narzędzia do ubijania i mieszania powinny być wykonane z wytrzymałych materiałów, takich jak stal nierdzewna. W przypadku rózg i trzepaczek, szczególnie istotna jest jakość ich drutów roboczych – muszą być wyjątkowo solidne, by przy częstym użytkowaniu nie uległy odkształceniu. W naszej ofercie znajdziesz szeroki wybór wytrzymałych rózg o grubych drutach, które idealnie sprawdzą się w każdym lokalu gastronomicznym.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl