Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do
Promocje
Męska bluza kucharska NOAH czarna
Męska bluza kucharska NOAH czarna
303,00 zł 272,70 zł
szt.
Męska koszula URBAN-TREND (brąz)
Męska koszula URBAN-TREND (brąz)
228,00 zł 205,20 zł
szt.
T-shirt damski Workwear Polo Shirt Basic
T-shirt damski Workwear Polo Shirt Basic
93,00 zł 83,70 zł
szt.

Rózgi i ubijaki

Restauracyjna kuchnia nie obędzie się bez przyrządów do ręcznego mieszania czy ubijania piany – rózga, trzepaczka czy ubijak w rękach fachowca sprawdzi się lepiej niż mikser! W poniższym dziale znajdziesz szeroki wybór profesjonalnych akcesoriów do mieszania i ubijania. Poznaj naszą ofertę i wzbogać kuchnię swojej restauracji.

Czytaj dalej

Czym różni się ubijak od rózgi?

Rózga jest prostym narzędziem kuchennym, złożonym z rączki i drutów roboczych. Doskonale sprawdzi się zarówno w ubijaniu piany, jak i mieszaniu ciasta. Ubijak, często nazywany również trzepaczką, służy przede wszystkim do ubijania jajek. Wyposażony jest w specjalną sprężynę, umieszczoną pomiędzy drutami roboczymi, która znacząco usprawnia ubijanie jaj na sztywną pianę. Które z akcesoriów wybrać? W profesjonalnej kuchni warto postawić na oba, gdyż ich zastosowania wzajemnie się uzupełniają.

Wysokiej jakości rózgi i ubijaki

Profesjonalne narzędzia do ubijania i mieszania powinny być wykonane z wytrzymałych materiałów, takich jak stal nierdzewna. W przypadku rózg i trzepaczek, szczególnie istotna jest jakość ich drutów roboczych – muszą być wyjątkowo solidne, by przy częstym użytkowaniu nie uległy odkształceniu. W naszej ofercie znajdziesz szeroki wybór wytrzymałych rózg o grubych drutach, które idealnie sprawdzą się w każdym lokalu gastronomicznym.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl