Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do
Promocje
Fartuch wodoodporny pomarańczowy
Fartuch wodoodporny pomarańczowy
59,00 zł 54,00 zł
szt.
Pojemnik uniwersalny na odpadki Thor 75l, szary
Pojemnik uniwersalny na odpadki Thor 75l, szary
162,00 zł 140,80 zł
szt.
Kociołek elektryczny do zup 10l
Kociołek elektryczny do zup 10l
278,00 zł 189,00 zł
szt.
Pakowarka próżniowa komorowa do sosów i zup
Pakowarka próżniowa komorowa do sosów i zup
2 900,00 zł 2 240,00 zł
szt.

Rózgi i ubijaki

Restauracyjna kuchnia nie obędzie się bez przyrządów do ręcznego mieszania czy ubijania piany – rózga, trzepaczka czy ubijak w rękach fachowca sprawdzi się lepiej niż mikser! W poniższym dziale znajdziesz szeroki wybór profesjonalnych akcesoriów do mieszania i ubijania. Poznaj naszą ofertę i wzbogać kuchnię swojej restauracji.

Czytaj dalej

Czym różni się ubijak od rózgi?

Rózga jest prostym narzędziem kuchennym, złożonym z rączki i drutów roboczych. Doskonale sprawdzi się zarówno w ubijaniu piany, jak i mieszaniu ciasta. Ubijak, często nazywany również trzepaczką, służy przede wszystkim do ubijania jajek. Wyposażony jest w specjalną sprężynę, umieszczoną pomiędzy drutami roboczymi, która znacząco usprawnia ubijanie jaj na sztywną pianę. Które z akcesoriów wybrać? W profesjonalnej kuchni warto postawić na oba, gdyż ich zastosowania wzajemnie się uzupełniają.

Wysokiej jakości rózgi i ubijaki

Profesjonalne narzędzia do ubijania i mieszania powinny być wykonane z wytrzymałych materiałów, takich jak stal nierdzewna. W przypadku rózg i trzepaczek, szczególnie istotna jest jakość ich drutów roboczych – muszą być wyjątkowo solidne, by przy częstym użytkowaniu nie uległy odkształceniu. W naszej ofercie znajdziesz szeroki wybór wytrzymałych rózg o grubych drutach, które idealnie sprawdzą się w każdym lokalu gastronomicznym.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl