Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do
Nowości
Promocje
Przyprawnik 4 - elementowy NOX
Przyprawnik 4 - elementowy NOX
22,00 zł 19,00 zł
szt.
Koszyk na pieczywo, beżowy, GN 1/4, wysokość 6,5 cm
Koszyk na pieczywo, beżowy, GN 1/4, wysokość 6,5 cm
28,00 zł 24,90 zł
szt.
Szczypce uniwersalne 35cm Comas
Szczypce uniwersalne 35cm Comas
14,00 zł 13,00 zł
szt.
Przyprawnik 6 - elementowy NOX
Przyprawnik 6 - elementowy NOX
26,00 zł 22,00 zł
szt.

Rózgi i ubijaki

Restauracyjna kuchnia nie obędzie się bez przyrządów do ręcznego mieszania czy ubijania piany – rózga, trzepaczka czy ubijak w rękach fachowca sprawdzi się lepiej niż mikser! W poniższym dziale znajdziesz szeroki wybór profesjonalnych akcesoriów do mieszania i ubijania. Poznaj naszą ofertę i wzbogać kuchnię swojej restauracji.

Czytaj dalej

Czym różni się ubijak od rózgi?

Rózga jest prostym narzędziem kuchennym, złożonym z rączki i drutów roboczych. Doskonale sprawdzi się zarówno w ubijaniu piany, jak i mieszaniu ciasta. Ubijak, często nazywany również trzepaczką, służy przede wszystkim do ubijania jajek. Wyposażony jest w specjalną sprężynę, umieszczoną pomiędzy drutami roboczymi, która znacząco usprawnia ubijanie jaj na sztywną pianę. Które z akcesoriów wybrać? W profesjonalnej kuchni warto postawić na oba, gdyż ich zastosowania wzajemnie się uzupełniają.

Wysokiej jakości rózgi i ubijaki

Profesjonalne narzędzia do ubijania i mieszania powinny być wykonane z wytrzymałych materiałów, takich jak stal nierdzewna. W przypadku rózg i trzepaczek, szczególnie istotna jest jakość ich drutów roboczych – muszą być wyjątkowo solidne, by przy częstym użytkowaniu nie uległy odkształceniu. W naszej ofercie znajdziesz szeroki wybór wytrzymałych rózg o grubych drutach, które idealnie sprawdzą się w każdym lokalu gastronomicznym.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl