Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do
Promocje
Kuchnia gazowa, 4 palnikowa, 700mm, 24kW, G30
Kuchnia gazowa, 4 palnikowa, 700mm, 24kW, G30
4 231,00 zł 3 093,00 zł
szt.
Taca mała antypoślizgowa 26x20 cm
Taca mała antypoślizgowa 26x20 cm
17,99 zł 13,80 zł
szt.
Szafa chłodnicza  biała 1173 l
Szafa chłodnicza biała 1173 l
5 098,00 zł 4 368,00 zł
szt.
Kuchenka mikrofalowa 1050W/manual Samsung
Kuchenka mikrofalowa 1050W/manual Samsung
1 490,00 zł 1 154,20 zł

Rózgi i ubijaki

Restauracyjna kuchnia nie obędzie się bez przyrządów do ręcznego mieszania czy ubijania piany – rózga, trzepaczka czy ubijak w rękach fachowca sprawdzi się lepiej niż mikser! W poniższym dziale znajdziesz szeroki wybór profesjonalnych akcesoriów do mieszania i ubijania. Poznaj naszą ofertę i wzbogać kuchnię swojej restauracji.

Czytaj dalej

Czym różni się ubijak od rózgi?

Rózga jest prostym narzędziem kuchennym, złożonym z rączki i drutów roboczych. Doskonale sprawdzi się zarówno w ubijaniu piany, jak i mieszaniu ciasta. Ubijak, często nazywany również trzepaczką, służy przede wszystkim do ubijania jajek. Wyposażony jest w specjalną sprężynę, umieszczoną pomiędzy drutami roboczymi, która znacząco usprawnia ubijanie jaj na sztywną pianę. Które z akcesoriów wybrać? W profesjonalnej kuchni warto postawić na oba, gdyż ich zastosowania wzajemnie się uzupełniają.

Wysokiej jakości rózgi i ubijaki

Profesjonalne narzędzia do ubijania i mieszania powinny być wykonane z wytrzymałych materiałów, takich jak stal nierdzewna. W przypadku rózg i trzepaczek, szczególnie istotna jest jakość ich drutów roboczych – muszą być wyjątkowo solidne, by przy częstym użytkowaniu nie uległy odkształceniu. W naszej ofercie znajdziesz szeroki wybór wytrzymałych rózg o grubych drutach, które idealnie sprawdzą się w każdym lokalu gastronomicznym.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl