
Każdy dobrze funkcjonujący lokal oferujący usługi gastronomiczne powinien inwestować w sprzęt najwyższej jakości. Odpowiednio dobrany sprzęt cateringowy pozwala na proste i funkcjonalne przygotowywanie różnych potraw. Niezastąpionym elementem wyposażenia kuchni, baru czy restauracji są niewątpliwie podgrzewacze gastronomiczne, które w podgrzewają i utrzymują odpowiednią temperaturę dań. Oferowane przez nas lampy grzewcze są idealnym rozwiązaniem dla restauracji typu fast food, domów weselnych i cateringów.

622,90 zł
Cena netto: 506,42 zł

503,16 zł
Cena netto: 409,07 zł

289,92 zł
Cena netto: 235,71 zł

358,20 zł
Cena netto: 291,22 zł

297,27 zł
Cena netto: 241,68 zł

378,16 zł
Cena netto: 307,45 zł

336,14 zł
Cena netto: 273,28 zł

364,50 zł
Cena netto: 296,34 zł
Idealne utrzymanie temperatury potraw z lampami grzewczymi
Na naszej stronie horecapolska.pl znajdziesz różnorodną ofertę mebli cateringowych dedykowanych lokalom gastronomicznym. Wśród proponowanego przez nas asortymentu na szczególna uwagę zasługują lampy grzewcze do potraw, które znajdą zastosowanie przede wszystkim podczas zorganizowanych imprez, gdy większa ilość potraw musi być wydana w tym samym czasie. Aby wszystkie przygotowane wcześniej potrawy posiadały odpowiednią temperaturę przez dłuższy czas, warto wyposażyć się w lampy grzewcze do potraw.
Lampy grzewcze - charakterystyka
W ofercie sklepu Horeca Polska posiadamy małe stojące lampy pojedyncze, stojące lampy podwójne oraz lampy wiszące. Wszystkie wykonane z najwyższej jakości materiałów są niezwykle odporne na urazy i bardzo wytrzymałe. Ich niezwykle długa żywotność grzania wynosi ok 5000 godzin. Lampy występują w kolorystyce czerni, srebra i miedzi, tak aby można było dopasować je do wystroju wnętrza. Proponowane przez nas lampy grzewcze są lampami termicznymi emitującymi promienie cieplne, posiadającymi ruchomą sztyce, tak aby w dowolny sposób móc regulować wysokość grzania. Dzięki specjalistycznej lampie do grzania potraw możesz mieć pewność, że Twoi klienci zawsze dostaną utrzymane w odpowiedniej temperaturze danie.