

Naleśnikarki
Naleśniki - któż ich nie lubi? Większość ludzi uwielbia ich smak zarówno w słodkiej, jak i wytrawnej oprawie. Jeśli chcesz, by Twój lokal serwował je jako stały element menu, koniecznie zadbaj o odpowiednie wyposażenie kuchni w postaci naleśnikarki. Te wyjątkowe urządzenia grzewcze pozwolą Ci w szybki sposób przygotować dania dla wielu klientów Twojego lokalu gastronomicznego. Poznaj ofertę specjalistycznego sklepu Horeca Polska i zapewnij komfort pracy swoim kucharzom.


Naleśnikarka CATERINA z płytą żeliwną
płyta żeliwna o średnicy 40 cm

Naleśnikarka GREDIL z płytą żeliwną
płyta żeliwna z powłoką ceramiczną
Naleśnikarka ROLLER GRILL elektryczna
żeliwna, emaliowana płyta grzewcza, średnica 40 cm
Naleśnikarka ROLLER GRILL gazowa
żeliwna, emaliowana płyta grzewcza, średnica 40 cm
Profesjonalny sprzęt dedykowany do lokalu gastronomicznego
Jeśli w Twoim lokalu gastronomicznym naleśnik będzie zaledwie jedną z wielu pozycji w menu, warto postawić na patelnię indukcyjną ze stali nierdzewnej, która również doskonale sprawdzi się do smażenia wszelkiego rodzaju potraw. Dzięki podwyższonej odporności na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie detergentów, produkt ten z powodzeniem posłuży Ci przez długie lata. Powszechnie wiadomo, że dobrej klasy rozwiązania techniczne bezpośrednio przekładają się na jakość oraz komfort pracy kucharza. Dlatego w każdej restauracji powinna znaleźć się wysokiej jakości patelnia, do której nie przywiera jedzenie i która regularnie rozprowadza ciepło, zmniejszając przy tym ryzyko przypalenia potraw.
Jeśli jednak Twój lokal ma bazować na naleśnikach w różnej odsłonie, wówczas koniecznie warto zainwestować w przynajmniej jedną naleśnikarkę. W miarę przybywania kolejnych klientów, możliwe jest zamówienie kolejnego urządzenia grzewczego, aby zwiększyć wydajność i komfort pracy osób na kuchni. W naszej ofercie posiadamy sprzęt jednego z czołowych światowych producentów urządzeń do obróbki termicznej, na którym perfekcyjnie rozprowadza się ciasto za pomocą drewnianej szpatułki. Warto postawić na modele posiadające żeliwną płytę grzewczą oraz płynną regulację temperatur. Zadbaj o profesjonalizm swojego punktu gastronomicznego już od pierwszych dni, obsługując swoich klientów szybko i ze smakiem.