Nowości
Bluza kucharska MeshAir Pro slate grey
Bluza kucharska MeshAir Pro slate grey
84,00 zł
szt.
Bluza kucharska MeshAir Pro biała
Bluza kucharska MeshAir Pro biała
81,00 zł
szt.
Bluza kucharska MeshAir Pro czarna
Bluza kucharska MeshAir Pro czarna
84,00 zł
szt.
Promocje
Patera dwustopniowa kamień łupkowy
Patera dwustopniowa kamień łupkowy
56,00 zł 39,00 zł
szt.
Pojemnik na odpadki szary 120 l
Pojemnik na odpadki szary 120 l
277,00 zł 234,00 zł
szt.
Obieraczka do ziemniaków 12 kg
Obieraczka do ziemniaków 12 kg
4 990,00 zł 4 280,00 zł
szt.
Zmywarka uniwersalna 400/230V z dozownikiem płynu myjącego
Zmywarka uniwersalna 400/230V z dozownikiem płynu myjącego
5 075,00 zł 4 300,00 zł
szt.

Stoły chłodnicze do pizzy

Szukasz urządzenia, które usprawni pracę w Twojej pizzerii? Postaw na stół chłodniczy do pizzy – dzięki niemu, wszystkie niezbędne składniki będą zawsze pod ręką kucharza, a wygodny blat umożliwi swobodne przygotowanie dania. Poznaj naszą ofertę i wybierz stół idealnie dopasowany do potrzeb Twojego lokalu gastronomicznego.

Czytaj dalej

Dlaczego stół chłodniczy jest niezbędny w pizzerii?

W pizzerii panuje pośpiech – klienci chcą otrzymać swoje pizze jak najszybciej, do tego dochodzi przygotowanie zamówień na dowóz, kucharz ma więc pełne ręce roboty. By ułatwić pracę pizzerom, warto zadbać o wygodę i funkcjonalność ich miejsca pracy. Idealnym rozwiązaniem są stoły chłodnicze. Na ich półkach można umieścić wszystkie wrażliwe na temperaturę składniki i dodatki, a ich duży blat ułatwia wyrabianie i formowanie ciasta. Warto postawić na model z nadstawką – można na niej umieścić dodatkowe pojemniki, które doskonale sprawdzą się w przechowywaniu składników, które są często używane i muszą być pod ręką. Stół chłodniczy znacząco zwiększy więc wydajność pracy, a także poprawi jej organizację.

Jaki stół do pizzy wybrać?

Pierwszym kryterium przy wyborze stołu chłodniczego jest jego wielkość – w zależności od tego, ile składników chcesz przechowywać, możesz zdecydować się na stół dwu- lub trzydrzwiowy. Istotna jest również wielkość blatu, a także materiał, z którego jest on wykonany. W pizzerii najlepiej sprawdzi się blat granitowy – przede wszystkim, nie wchłania on tłuszczu i łatwo utrzymać go w czystości, ponadto jest on odporny na zarysowania, ścieranie i wilgoć. Wybierając stół chłodniczy należy zwrócić również uwagę na jakość jego izolacji, zakres temperatur oraz zastosowany w nim czynnik chłodzący – te parametry wpływają na wydajność urządzenia.

Stoły chłodnicze do pizzy w naszej ofercie

W naszej hurtowni gastronomicznej zakupisz dwu- i trzydrzwiowe stoły chłodnicze, wykonane ze stali nierdzewnej. Każdy z nich wyposażony został w funkcjonalną nadstawkę oraz blat wykonany z wytrzymałego granitu. Ich izolację termiczną stanowi 3,5-centymetrowa warstwa pianki poliuretanowej. Nasze stoły, dzięki wymuszonemu obiegowi powietrza, zapewniają równomierny rozkład temperatury w swoich komorach. Są one wyjątkowo pojemne, a nośność ich półek wynosi aż 60 kg.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl