Nowości
Taca do serwowania 53cm x 16,2cm
Taca do serwowania 53cm x 16,2cm
24,00 zł
szt.
Taca do serwowania 26,5cm x 16,2cm
Taca do serwowania 26,5cm x 16,2cm
19,00 zł
szt.
Taca do serwowania 32,5cm x 17,6cm
Taca do serwowania 32,5cm x 17,6cm
20,00 zł
szt.
Taca do serwowania 32,5cm x 26,5cm
Taca do serwowania 32,5cm x 26,5cm
34,00 zł
szt.
Promocje
Fartuch kucharski długi SKULLS - 2szt.
Fartuch kucharski długi SKULLS - 2szt.
96,00 zł 86,00 zł
szt.
Pojemnik termoizolacyjny 12,9l Horeca Polska
Pojemnik termoizolacyjny 12,9l Horeca Polska
52,00 zł 32,00 zł
szt.
Ekspres automatyczny do kawy z wysuwanymi szufladami
Ekspres automatyczny do kawy z wysuwanymi szufladami
3 230,00 zł 2 400,00 zł
szt.
Koszyk GN 1/1 H10cm brązowo-czarny
Koszyk GN 1/1 H10cm brązowo-czarny
89,00 zł 69,00 zł
szt.

Stoły chłodnicze do pizzy

Szukasz urządzenia, które usprawni pracę w Twojej pizzerii? Postaw na stół chłodniczy do pizzy – dzięki niemu, wszystkie niezbędne składniki będą zawsze pod ręką kucharza, a wygodny blat umożliwi swobodne przygotowanie dania. Poznaj naszą ofertę i wybierz stół idealnie dopasowany do potrzeb Twojego lokalu gastronomicznego.

Czytaj dalej

Dlaczego stół chłodniczy jest niezbędny w pizzerii?

W pizzerii panuje pośpiech – klienci chcą otrzymać swoje pizze jak najszybciej, do tego dochodzi przygotowanie zamówień na dowóz, kucharz ma więc pełne ręce roboty. By ułatwić pracę pizzerom, warto zadbać o wygodę i funkcjonalność ich miejsca pracy. Idealnym rozwiązaniem są stoły chłodnicze. Na ich półkach można umieścić wszystkie wrażliwe na temperaturę składniki i dodatki, a ich duży blat ułatwia wyrabianie i formowanie ciasta. Warto postawić na model z nadstawką – można na niej umieścić dodatkowe pojemniki, które doskonale sprawdzą się w przechowywaniu składników, które są często używane i muszą być pod ręką. Stół chłodniczy znacząco zwiększy więc wydajność pracy, a także poprawi jej organizację.

Jaki stół do pizzy wybrać?

Pierwszym kryterium przy wyborze stołu chłodniczego jest jego wielkość – w zależności od tego, ile składników chcesz przechowywać, możesz zdecydować się na stół dwu- lub trzydrzwiowy. Istotna jest również wielkość blatu, a także materiał, z którego jest on wykonany. W pizzerii najlepiej sprawdzi się blat granitowy – przede wszystkim, nie wchłania on tłuszczu i łatwo utrzymać go w czystości, ponadto jest on odporny na zarysowania, ścieranie i wilgoć. Wybierając stół chłodniczy należy zwrócić również uwagę na jakość jego izolacji, zakres temperatur oraz zastosowany w nim czynnik chłodzący – te parametry wpływają na wydajność urządzenia.

Stoły chłodnicze do pizzy w naszej ofercie

W naszej hurtowni gastronomicznej zakupisz dwu- i trzydrzwiowe stoły chłodnicze, wykonane ze stali nierdzewnej. Każdy z nich wyposażony został w funkcjonalną nadstawkę oraz blat wykonany z wytrzymałego granitu. Ich izolację termiczną stanowi 3,5-centymetrowa warstwa pianki poliuretanowej. Nasze stoły, dzięki wymuszonemu obiegowi powietrza, zapewniają równomierny rozkład temperatury w swoich komorach. Są one wyjątkowo pojemne, a nośność ich półek wynosi aż 60 kg.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl