Blacha do pieczenia pizzy 290-R (100925)
Jeśli masz pytanie zadzwoń do nas lub napisz!
Opis
Perforowany spód blachy do pieczenia pizzy zapewnia dobrą cyrkulację powietrza – wyjątkowo udana recepta na chrupiące, wypieczone ciasto. Dzięki nieprzywierającej powłoce można bardzo łatwo oddzielić cienkie i podatne na rozerwanie ciasta od blachy.
Parametry techniczne:
- szerokość: 325.0 mm
- głębokość: 325.0 mm
- wysokość: 10.0 mm
- Wersja;Okrągłe ,spód perforowany ,powłoka nieprzywierająca (xynflon) ,krawędź wzmocniona
- Średnica pizzy;290 mm
- Materiał;Stal ,Z powłoką
- Nadaje się do mycia w zmywarce;Tak
- właściwości;nadaje się do mycia w zmywarce w temperaturze do 70°C
- Ważna wskazówka;-
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.