do kasy suma: 0,00 zł
Opcje przeglądania
Producent
Wysyłka w
Cena
  • od
    do
PROMOCJE
Miseczka CASUAL czarna 0,04l outlet
Miseczka CASUAL czarna 0,04l outlet

5,32 zł

Cena regularna: 5,91 zł

Najniższa cena: 5,91 zł

4,33 zł

Cena regularna: 4,80 zł

Najniższa cena: 4,80 zł
szt.
Tabliczka stołowa NO SMOKING OUTLET
Tabliczka stołowa NO SMOKING OUTLET

27,93 zł

Cena regularna: 31,03 zł

Najniższa cena: 27,93 zł

22,71 zł

Cena regularna: 25,23 zł

Najniższa cena: 22,71 zł
szt.

Szukasz urządzenia, które usprawni pracę w Twojej pizzerii? Postaw na stół chłodniczy do pizzy – dzięki niemu, wszystkie niezbędne składniki będą zawsze pod ręką kucharza, a wygodny blat umożliwi swobodne przygotowanie dania. Poznaj naszą ofertę i wybierz stół idealnie dopasowany do potrzeb Twojego lokalu gastronomicznego.


Stół chłodniczy 3 drzwiowy do pizzy bez nadstawki na kółkach 368l

Stół chłodniczy 3 drzwiowy do pizzy bez nadstawki na kółkach 368l
Stół chłodniczy 3 drzwiowy do pizzy bez nadstawki na kółkach 368l

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 5 dni

Cena:

5 361,50 zł

Cena netto: 4 358,94 zł

szt.

Stół chłodniczy 3 drzwiowy do pizzy z nadstawką szklaną 402l

Stół chłodniczy 3 drzwiowy do pizzy z nadstawką szklaną 402l
Stół chłodniczy 3 drzwiowy do pizzy z nadstawką szklaną 402l

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 5 dni

Cena:

5 455,50 zł

Cena netto: 4 435,37 zł

szt.

Dlaczego stół chłodniczy jest niezbędny w pizzerii?

W pizzerii panuje pośpiech – klienci chcą otrzymać swoje pizze jak najszybciej, do tego dochodzi przygotowanie zamówień na dowóz, kucharz ma więc pełne ręce roboty. By ułatwić pracę pizzerom, warto zadbać o wygodę i funkcjonalność ich miejsca pracy. Idealnym rozwiązaniem są stoły chłodnicze. Na ich półkach można umieścić wszystkie wrażliwe na temperaturę składniki i dodatki, a ich duży blat ułatwia wyrabianie i formowanie ciasta. Warto postawić na model z nadstawką – można na niej umieścić dodatkowe pojemniki, które doskonale sprawdzą się w przechowywaniu składników, które są często używane i muszą być pod ręką. Stół chłodniczy znacząco zwiększy więc wydajność pracy, a także poprawi jej organizację.

Jaki stół do pizzy wybrać?

Pierwszym kryterium przy wyborze stołu chłodniczego jest jego wielkość – w zależności od tego, ile składników chcesz przechowywać, możesz zdecydować się na stół dwu- lub trzydrzwiowy. Istotna jest również wielkość blatu, a także materiał, z którego jest on wykonany. W pizzerii najlepiej sprawdzi się blat granitowy – przede wszystkim, nie wchłania on tłuszczu i łatwo utrzymać go w czystości, ponadto jest on odporny na zarysowania, ścieranie i wilgoć. Wybierając stół chłodniczy należy zwrócić również uwagę na jakość jego izolacji, zakres temperatur oraz zastosowany w nim czynnik chłodzący – te parametry wpływają na wydajność urządzenia.

Stoły chłodnicze do pizzy w naszej ofercie

W naszej hurtowni gastronomicznej zakupisz dwu- i trzydrzwiowe stoły chłodnicze, wykonane ze stali nierdzewnej. Każdy z nich wyposażony został w funkcjonalną nadstawkę oraz blat wykonany z wytrzymałego granitu. Ich izolację termiczną stanowi 3,5-centymetrowa warstwa pianki poliuretanowej. Nasze stoły, dzięki wymuszonemu obiegowi powietrza, zapewniają równomierny rozkład temperatury w swoich komorach. Są one wyjątkowo pojemne, a nośność ich półek wynosi aż 60 kg.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium