Oferta mebli gastronomicznych obejmuje także specjalistyczne urządzenia, ciągi wydawcze, systemy zabudowy korpusowej oraz szkieletowej. Klienci mogą tworzyć dowolne stanowiska pracy, konfiguracje poszczególnych mebli oraz urządzeń według indywidualnych wymagań. Konstrukcje dedykowane do małych lokali gastronomicznych oraz specjalne zabudowy do dużych restauracji oraz zakładów zbiorowego żywienia.
Nastawka grzewcza bądź chłodnicza
Do wyposażenia proponujemy urządzenia grzewcze obejmujące stoły przyścienne oraz przelotowe z szafką grzewczą, wygodne nadstawki grzewcze na stół w wersji pojedynczej lub podwójnej. Bemary stacjonarne lub jezdne – z półką bądź szafką oraz dowolną ilością komór w zależności od modelu. Do profesjonalnego zastosowania polecamy stanowisko z płytą grzewczą lub osobne elementy grzewcze bez podstawy, w formie nakładki. W profesjonalnej kuchni nie może zabraknąć urządzeń chłodniczych do zabudowy, w tym zakresie dostępne są stoły oraz lady i witryny chłodnicze, popularne lady sałatkowe oraz lady napojowe bądź stanowiska z płytą chłodniczą.
Dystrybutory talerzy
Do uzupełniania ciągów wydawczych dostępne są stanowiska neutralne o różnorodnych konstrukcjach – klasyczne, kasowe, w formie boksów, otwarte, zabudowane oraz narożne. Oprócz stałej zabudowy proponujemy także mobilny dystrybutor talerzy oraz pomocnik kelnerski. Modułowa konstrukcja poszczególnych elementów to doskonałe rozwiązanie przy tworzeniu stanowisk wydawczych, a także swobodna rozbudowa w dowolnym momencie. Wszystkie dostępne ciągi oraz meble i urządzenia spełniają wysokiej normy jakości oraz bezpieczeństwa. Dodatkowo wszystkie meble oraz urządzenia do ciągów wydawczych produkowane są w Polsce.