
Każdy syfon do poprawnego działania wymaga stosowania między innymi nabojów z N2O, czyli podtlenku azotu. Zapewniają one możliwość spienienia mleka, nagazowania wody oraz przygotowania wielu wymyślnych dań, takich jak ciekawe sosy, musy czy zupy. Rozwiązania tego typu są zatem niezbędne w większości lokali gastronomicznych i stanowią podstawę wielu potraw. W Horecapolska.pl dostępne są naboje do syfonu najlepszych producentów, które zapewniają możliwość spienienia bardzo dużych ilości płynu, gdyż są wydajne i bezawaryjne.
Naboje do syfonu do bitej śmietany 10szt. Kayser

Dostępność: brak towaru
15,90 zł
Cena netto: 12,93 zł
Naboje do syfonu do bitej śmietany 50szt. Kayser

Dostępność: brak towaru
78,00 zł
Cena netto: 63,41 zł
Naboje do syfonu do bitej śmietany; 8 g; 24 szt

Dostępność: tymczasowo niedostępny
27,40 zł
Cena netto: 22,28 zł
Naboje do syfonu do bitej śmietany; iSi; Professional; 10 sz.

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Naboje do syfonu do bitej śmietany; iSi; Professional; 24 szt

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Naboje do syfonu do bitej śmietany; iSi; Professional; 50 szt

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Każdy syfon do poprawnego działania wymaga właściwych nabojów
Wszystkie naboje do syfonów oferowane w Horecapolska.pl są doskonałej jakości i zapewniają dokładnie takie właściwości, jak te opisane na opakowaniu. Każdy pojedynczy nabój jest elektronicznie ważony przez producenta i tym samym nie ma mowy o jakichkolwiek niedoborach lub nadmiarze. Są sprzedawane w paczkach zawierających kilka sztuk i pozwalają na spienienie bardzo dużych ilości płynów. Większość produktów jest wykonana z recyklingowanej stali, która jest ekologicznym i zarazem wytrzymałym materiałem. Inne zaś - ze stali niklowo-anodowanej, odpornej na ogromne ciśnienie panujące w naboju. Są doskonale dopasowane do większości urządzeń, głównie za sprawą bardzo precyzyjnego wykonania z dokładnością do dziesiątych części milimetra. Na uwagę zasługuje również duża wydajność każdego naboju, co pozwala na bardzo długie korzystanie.