
Producent
Wysyłka w
Cena
-
od
do
Promocja
Bary, kawiarnie czy restauracje to lokale gastronomiczne w których praca personelu odbywa się w ciągłym biegu, często pod presją czasu. Serce każdego lokalu znajduje się w kuchni, gdzie pracuje szereg wykwalifikowanych pracowników - dlatego tak ważna jest prawidłowa organizacja oraz uporządkowanie wszelkich przedmiotów, niezbędnych do przygotowania posiłków bądź innego asortymentu. Dlatego warto posiadać na wyposażeniu kuchni regały gretingowe, które są świetnymi organizerami.
Regał chromowany; 4 półki; składany; 1060x610x1800 mm

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 14 dni
Regał chromowany; 4 półki; składany; 1525x455x1800mm

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 14 dni
Regał chromowany; 4 półki; składany; 1525x610x1800 mm

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 14 dni
Regał gretingowy idealnym organizerem.
Regały gretingowe, które znajdziesz w ofercie firmy HORECA POLSKA wyprodukowane zostały przez Polską firmę Stalgast, funkcjonującą na rynku od 1990 roku. Stalgast z uwagi na wysoką jakość usług i profesjonalną produkcję, znalazł uznanie klientów w Polsce jak i za granicą. Regały gretingowe sprawdzają się w roli organizera, są bardzo odporne i wytrzymałe, co umożliwia ustawienie na półkach ciężkich przedmiotów. Regały gretingowe naszej firmy są obowiązkowym wyposażeniem w magazynach i halach firmowych, czy lokalach gastronomicznych, ponieważ zostały wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która jest bardzo odporna na działanie smaru, wysokiej temperatury i duże zużycie.
Regały gretingowe to proste i funkcjonalne meble.
Regały naszej firmy przeznaczone są do samodzielnego montażu. Z uwagi na prostą konstrukcję, złożenie mebli zajmuje zaledwie kilka minut i nie są wymagane do tego specjalistyczne narzędzia. Nogi regału przyłączone są do półek za pomocą śrub. Możliwa jest regulacja półek, dzięki czemu można ustawiać pojemniki o różnych gabarytach i wysokościach. Regały mogą pełnić funkcję mebla przyściennego jednak również świetnie sprawdzą się jako mebel oddzielający przestrzeń w lokalu tworząc zaplecze gastronomiczne.