
Producent
Materiał
Pokrywka
Pojemność
Wysyłka w
Cena
-
od
do
Promocja
Kuchnia to serce i najważniejsze miejsce w każdym lokalu gastronomicznym, bez względu czy jest to elegancka restauracja, czy niewielka budka z fast foodem. W kuchni przygotowywane są potrawy, których jakość przekłada się na sukces całego przedsięwzięcia, dlatego też wyposażenie kuchni gastronomicznej jest niezwykle istotne.

154,18 zł
Cena regularna:
181,39 zł
Cena netto: 125,35 zł

204,68 zł
Cena regularna:
240,80 zł
Cena netto: 166,41 zł

280,42 zł
Cena regularna:
329,90 zł
Cena netto: 227,98 zł

344,43 zł
Cena regularna:
405,21 zł
Cena netto: 280,02 zł

496,43 zł
Cena regularna:
620,54 zł
Cena netto: 403,60 zł

138,86 zł
Cena regularna:
163,36 zł
Cena netto: 112,89 zł

180,34 zł
Cena regularna:
212,16 zł
Cena netto: 146,62 zł

233,53 zł
Cena regularna:
274,74 zł
Cena netto: 189,86 zł

293,04 zł
Cena regularna:
344,75 zł
Cena netto: 238,24 zł

324,60 zł
Cena regularna:
381,88 zł
Cena netto: 263,90 zł

385,91 zł
Cena regularna:
454,01 zł
Cena netto: 313,75 zł

586,97 zł
Cena regularna:
690,55 zł
Cena netto: 477,21 zł
Przeznaczenie wyposażenia kuchni gastronomicznej
Należy pamiętać, iż wyposażenie profesjonalnej kuchni musi być przemyślaną decyzją, uzależnioną od charakteru lokalu, dostępnej powierzchni, przyłączy wodno-kanalizacyjnych oraz energii elektrycznej. Sprzęty oraz meble muszą być w pełni funkcjonalne, aby ułatwić pracę. Wybór urządzeń musi spełniać także normy sanitarno-higieniczne, BHP oraz wytyczne HACCP. Odpowiednie wyposażenie kuchni pozwoli na utrzymanie kosztów eksploatacji na optymalnym poziomie.
Zróżnicowane wyposażenie kuchenne
Im bardziej zróżnicowane urządzenia dostępne w kuchni gastronomicznej, tym łatwiejsza i szybsza praca. W dzisiejszych czasach kucharze mogą korzystać z dóbr techniki, która nie tylko ułatwia codzienne czynności, ale przede wszystkim daje nowe możliwości. Nowoczesne produkty wyposażone są w panele elektroniczne, które dają możliwość programowania i zapamiętywania określonych czynności. Ułatwia to znacznie pracę i daje możliwość odtworzenia potraw przez mniej wykwalifikowany personel.
Podstawowe wyposażenie kuchni gastronomicznej
W naszym sklepie dostępna jest szeroka oferta wyposażenia kuchni, począwszy od drobnych akcesoriów po naczynia oraz specjalistyczne urządzenia grzewcze, chłodnicze i rozdrabniające.
Podstawowe wyposażenie kuchni to stalowe meble oraz urządzenia grzewcze typu kuchenki gastronomiczne, patelnie uchylne, piec konwekcyjno-parowy czy kocioł warzelny. Wszystkie produkty wymagające niskich temperatur powinny być przechowywane w szafie chłodniczej lub mroźniczej. W wielu miejscach niezastąpione są także winiarki, kostkarki i łuskarki. Na etapie przygotowania potraw pomocne są urządzenia rozdrabniające takie jak robot wielofunkcyjny, obieraczka do ziemniaków, kutry i wilki gastronomiczne, mikser planetarny, szatkownica czy krajalnica. Przy wszystkich procesach obróbki żywności niezbędne są naczynia takie jak garnki stalowe o dużych pojemnościach, patelnie czy pojemniki GN.
Skorzystaj już teraz z oferty Horecapolska.pl i wyposaż swoją kuchnię!