
Producent
Materiał
Rozmiar
Głębokość
Pojemność
-
1,2 l (1)
-
1,9 l (3)
-
2 l (1)
-
2,2 l (1)
-
2,4 l (1)
-
2,5 l (2)
-
3,3 l (2)
-
3,6 l (1)
-
3,8 l (2)
-
4,3 l (1)
-
4,4 l (2)
-
5 l (2)
-
5,5 l (1)
-
5,8 l (1)
-
6 l (2)
-
6,1 l (1)
-
6,3 l (2)
-
7,2 l (2)
-
8 l (2)
-
8,5 l (1)
-
8,8 l (1)
-
9 l (4)
-
9,8 l (1)
-
10 l (1)
-
11 l (5)
-
12,9 l (2)
-
14,5 l (1)
-
15,4 l (3)
-
16 l (1)
-
16,1 l (3)
-
18 l (1)
-
18,3 l (2)
-
20,5 l (1)
-
20,9 l (3)
-
22 l (1)
-
22,4 l (3)
-
25 l (4)
-
25,7 l (3)
-
29,5 l (1)
-
30 l (1)
-
31,4 l (2)
-
32,6 l (1)
-
36 l (2)
-
36,6 l (3)
-
37,7 l (2)
-
47,5 l (1)
-
50,3 l (4)
-
57,3 l (3)
-
62,8 l (2)
-
70 l (1)
-
71,6 l (3)
-
98 l (1)
-
98,2 l (3)
Średnica
Średnica
Dodatkowa powłoka
Cena
-
od
do
Promocja
Kuchnia to serce i najważniejsze miejsce w każdym lokalu gastronomicznym, bez względu czy jest to elegancka restauracja, czy niewielka budka z fast foodem. W kuchni przygotowywane są potrawy, których jakość przekłada się na sukces całego przedsięwzięcia, dlatego też wyposażenie kuchni gastronomicznej jest niezwykle istotne.

3,92 zł
Cena netto: 3,19 zł

3,92 zł
Cena netto: 3,19 zł

3,92 zł
Cena netto: 3,19 zł

5,09 zł
Cena netto: 4,14 zł

5,09 zł
Cena netto: 4,14 zł

5,09 zł
Cena netto: 4,14 zł

6,00 zł
Cena netto: 4,88 zł

6,00 zł
Cena netto: 4,88 zł

6,00 zł
Cena netto: 4,88 zł

3,58 zł
Cena netto: 2,91 zł
Przeznaczenie wyposażenia kuchni gastronomicznej
Należy pamiętać, iż wyposażenie profesjonalnej kuchni musi być przemyślaną decyzją, uzależnioną od charakteru lokalu, dostępnej powierzchni, przyłączy wodno-kanalizacyjnych oraz energii elektrycznej. Sprzęty oraz meble muszą być w pełni funkcjonalne, aby ułatwić pracę. Wybór urządzeń musi spełniać także normy sanitarno-higieniczne, BHP oraz wytyczne HACCP. Odpowiednie wyposażenie kuchni pozwoli na utrzymanie kosztów eksploatacji na optymalnym poziomie.
Zróżnicowane wyposażenie kuchenne
Im bardziej zróżnicowane urządzenia dostępne w kuchni gastronomicznej, tym łatwiejsza i szybsza praca. W dzisiejszych czasach kucharze mogą korzystać z dóbr techniki, która nie tylko ułatwia codzienne czynności, ale przede wszystkim daje nowe możliwości. Nowoczesne produkty wyposażone są w panele elektroniczne, które dają możliwość programowania i zapamiętywania określonych czynności. Ułatwia to znacznie pracę i daje możliwość odtworzenia potraw przez mniej wykwalifikowany personel.
Podstawowe wyposażenie kuchni gastronomicznej
W naszym sklepie dostępna jest szeroka oferta wyposażenia kuchni, począwszy od drobnych akcesoriów po naczynia oraz specjalistyczne urządzenia grzewcze, chłodnicze i rozdrabniające.
Podstawowe wyposażenie kuchni to stalowe meble oraz urządzenia grzewcze typu kuchenki gastronomiczne, patelnie uchylne, piec konwekcyjno-parowy czy kocioł warzelny. Wszystkie produkty wymagające niskich temperatur powinny być przechowywane w szafie chłodniczej lub mroźniczej. W wielu miejscach niezastąpione są także winiarki, kostkarki i łuskarki. Na etapie przygotowania potraw pomocne są urządzenia rozdrabniające takie jak robot wielofunkcyjny, obieraczka do ziemniaków, kutry i wilki gastronomiczne, mikser planetarny, szatkownica czy krajalnica. Przy wszystkich procesach obróbki żywności niezbędne są naczynia takie jak garnki stalowe o dużych pojemnościach, patelnie czy pojemniki GN.
Skorzystaj już teraz z oferty Horecapolska.pl i wyposaż swoją kuchnię!