Producent
Kolory, n., walc., kroj., HCCP, 160 mm
Wysyłka w
Cena
-
od
do
58,47 zł
Cena regularna:
64,97 zł
47,54 zł
Cena regularna:
52,82 zł
139,54 zł
Cena regularna:
155,04 zł
113,45 zł
Cena regularna:
126,05 zł
91,49 zł
Cena regularna:
101,65 zł
74,38 zł
Cena regularna:
82,64 zł
51,57 zł
Cena regularna:
57,30 zł
41,93 zł
Cena regularna:
46,59 zł
33,58 zł
Cena regularna:
52,00 zł
27,30 zł
Cena regularna:
42,28 zł
140,49 zł
Cena regularna:
156,10 zł
114,22 zł
Cena regularna:
126,91 zł
21,71 zł
Cena regularna:
22,85 zł
17,65 zł
Cena regularna:
18,58 zł
94,04 zł
Cena regularna:
104,49 zł
76,46 zł
Cena regularna:
84,95 zł
93,60 zł
Cena regularna:
103,79 zł
76,10 zł
Cena regularna:
84,38 zł
16,82 zł
Cena regularna:
17,70 zł
13,67 zł
Cena regularna:
14,39 zł
70,36 zł
Cena regularna:
79,00 zł
57,20 zł
Cena regularna:
64,23 zł
128,41 zł
Cena regularna:
142,68 zł
104,40 zł
Cena regularna:
116,00 zł
11,97 zł
Cena regularna:
12,60 zł
9,73 zł
Cena regularna:
10,24 zł
55,61 zł
Cena regularna:
61,79 zł
45,21 zł
Cena regularna:
50,24 zł
20,88 zł
Cena regularna:
23,20 zł
16,98 zł
Cena regularna:
18,86 zł
142,20 zł
Cena regularna:
158,00 zł
115,61 zł
Cena regularna:
128,46 zł
280,98 zł
Cena regularna:
312,20 zł
228,44 zł
Cena regularna:
253,82 zł
63,70 zł
Cena regularna:
70,78 zł
51,79 zł
Cena regularna:
57,54 zł
66,45 zł
Cena regularna:
73,83 zł
54,02 zł
Cena regularna:
60,02 zł
139,54 zł
Cena regularna:
155,04 zł
113,45 zł
Cena regularna:
126,05 zł
Kuchnia to serce i najważniejsze miejsce w każdym lokalu gastronomicznym, bez względu czy jest to elegancka restauracja, czy niewielka budka z fast foodem. W kuchni przygotowywane są potrawy, których jakość przekłada się na sukces całego przedsięwzięcia, dlatego też wyposażenie kuchni gastronomicznej jest niezwykle istotne.
13,37 zł
Cena netto: 10,87 zł
Przeznaczenie wyposażenia kuchni gastronomicznej
Należy pamiętać, iż wyposażenie profesjonalnej kuchni musi być przemyślaną decyzją, uzależnioną od charakteru lokalu, dostępnej powierzchni, przyłączy wodno-kanalizacyjnych oraz energii elektrycznej. Sprzęty oraz meble muszą być w pełni funkcjonalne, aby ułatwić pracę. Wybór urządzeń musi spełniać także normy sanitarno-higieniczne, BHP oraz wytyczne HACCP. Odpowiednie wyposażenie kuchni pozwoli na utrzymanie kosztów eksploatacji na optymalnym poziomie.
Zróżnicowane wyposażenie kuchenne
Im bardziej zróżnicowane urządzenia dostępne w kuchni gastronomicznej, tym łatwiejsza i szybsza praca. W dzisiejszych czasach kucharze mogą korzystać z dóbr techniki, która nie tylko ułatwia codzienne czynności, ale przede wszystkim daje nowe możliwości. Nowoczesne produkty wyposażone są w panele elektroniczne, które dają możliwość programowania i zapamiętywania określonych czynności. Ułatwia to znacznie pracę i daje możliwość odtworzenia potraw przez mniej wykwalifikowany personel.
Podstawowe wyposażenie kuchni gastronomicznej
W naszym sklepie dostępna jest szeroka oferta wyposażenia kuchni, począwszy od drobnych akcesoriów po naczynia oraz specjalistyczne urządzenia grzewcze, chłodnicze i rozdrabniające.
Podstawowe wyposażenie kuchni to stalowe meble oraz urządzenia grzewcze typu kuchenki gastronomiczne, patelnie uchylne, piec konwekcyjno-parowy czy kocioł warzelny. Wszystkie produkty wymagające niskich temperatur powinny być przechowywane w szafie chłodniczej lub mroźniczej. W wielu miejscach niezastąpione są także winiarki, kostkarki i łuskarki. Na etapie przygotowania potraw pomocne są urządzenia rozdrabniające takie jak robot wielofunkcyjny, obieraczka do ziemniaków, kutry i wilki gastronomiczne, mikser planetarny, szatkownica czy krajalnica. Przy wszystkich procesach obróbki żywności niezbędne są naczynia takie jak garnki stalowe o dużych pojemnościach, patelnie czy pojemniki GN.
Skorzystaj już teraz z oferty Horecapolska.pl i wyposaż swoją kuchnię!