108,82 zł
Cena regularna:
120,91 zł
88,47 zł
Cena regularna:
98,30 zł
107,10 zł
Cena regularna:
119,00 zł
87,07 zł
Cena regularna:
96,75 zł
41,84 zł
Cena regularna:
46,49 zł
34,02 zł
Cena regularna:
37,80 zł
28,48 zł
Cena regularna:
31,64 zł
23,15 zł
Cena regularna:
25,72 zł
39,11 zł
Cena regularna:
43,45 zł
31,80 zł
Cena regularna:
35,33 zł
23,82 zł
Cena regularna:
26,47 zł
19,37 zł
Cena regularna:
21,52 zł
128,41 zł
Cena regularna:
142,68 zł
104,40 zł
Cena regularna:
116,00 zł
99,00 zł
Cena regularna:
110,00 zł
80,49 zł
Cena regularna:
89,43 zł
55,61 zł
Cena regularna:
61,79 zł
45,21 zł
Cena regularna:
50,24 zł
5,32 zł
Cena regularna:
5,91 zł
4,33 zł
Cena regularna:
4,80 zł
89,91 zł
Cena regularna:
124,00 zł
73,10 zł
Cena regularna:
100,81 zł
27,93 zł
Cena regularna:
31,03 zł
22,71 zł
Cena regularna:
25,23 zł
25,04 zł
Cena regularna:
27,82 zł
20,36 zł
Cena regularna:
22,62 zł
28,89 zł
Cena regularna:
32,10 zł
23,49 zł
Cena regularna:
26,10 zł
173,92 zł
Cena regularna:
193,24 zł
141,40 zł
Cena regularna:
157,11 zł
130,44 zł
Cena regularna:
144,93 zł
106,05 zł
Cena regularna:
117,83 zł
23,11 zł
Cena regularna:
25,68 zł
18,79 zł
Cena regularna:
20,88 zł
50,31 zł
Cena regularna:
82,00 zł
40,90 zł
Cena regularna:
66,67 zł
11,50 zł
Cena regularna:
12,10 zł
9,35 zł
Cena regularna:
9,84 zł
55,85 zł
Cena regularna:
62,06 zł
45,41 zł
Cena regularna:
50,46 zł
Kuchnia to serce i najważniejsze miejsce w każdym lokalu gastronomicznym, bez względu czy jest to elegancka restauracja, czy niewielka budka z fast foodem. W kuchni przygotowywane są potrawy, których jakość przekłada się na sukces całego przedsięwzięcia, dlatego też wyposażenie kuchni gastronomicznej jest niezwykle istotne.
301,10 zł
Cena netto: 244,80 zł
Przeznaczenie wyposażenia kuchni gastronomicznej
Należy pamiętać, iż wyposażenie profesjonalnej kuchni musi być przemyślaną decyzją, uzależnioną od charakteru lokalu, dostępnej powierzchni, przyłączy wodno-kanalizacyjnych oraz energii elektrycznej. Sprzęty oraz meble muszą być w pełni funkcjonalne, aby ułatwić pracę. Wybór urządzeń musi spełniać także normy sanitarno-higieniczne, BHP oraz wytyczne HACCP. Odpowiednie wyposażenie kuchni pozwoli na utrzymanie kosztów eksploatacji na optymalnym poziomie.
Zróżnicowane wyposażenie kuchenne
Im bardziej zróżnicowane urządzenia dostępne w kuchni gastronomicznej, tym łatwiejsza i szybsza praca. W dzisiejszych czasach kucharze mogą korzystać z dóbr techniki, która nie tylko ułatwia codzienne czynności, ale przede wszystkim daje nowe możliwości. Nowoczesne produkty wyposażone są w panele elektroniczne, które dają możliwość programowania i zapamiętywania określonych czynności. Ułatwia to znacznie pracę i daje możliwość odtworzenia potraw przez mniej wykwalifikowany personel.
Podstawowe wyposażenie kuchni gastronomicznej
W naszym sklepie dostępna jest szeroka oferta wyposażenia kuchni, począwszy od drobnych akcesoriów po naczynia oraz specjalistyczne urządzenia grzewcze, chłodnicze i rozdrabniające.
Podstawowe wyposażenie kuchni to stalowe meble oraz urządzenia grzewcze typu kuchenki gastronomiczne, patelnie uchylne, piec konwekcyjno-parowy czy kocioł warzelny. Wszystkie produkty wymagające niskich temperatur powinny być przechowywane w szafie chłodniczej lub mroźniczej. W wielu miejscach niezastąpione są także winiarki, kostkarki i łuskarki. Na etapie przygotowania potraw pomocne są urządzenia rozdrabniające takie jak robot wielofunkcyjny, obieraczka do ziemniaków, kutry i wilki gastronomiczne, mikser planetarny, szatkownica czy krajalnica. Przy wszystkich procesach obróbki żywności niezbędne są naczynia takie jak garnki stalowe o dużych pojemnościach, patelnie czy pojemniki GN.
Skorzystaj już teraz z oferty Horecapolska.pl i wyposaż swoją kuchnię!