

Producent
Wysyłka w
Cena
-
od
do



Potrawy serwowane na gorąco mają niezliczoną liczbę odmian. Stąd też i urządzenia grzewcze, które możemy wykorzystać w kuchni do przygotowania tych potraw - także są liczne. W zależności od tego, czy planujemy zaserwować coś pieczonego, gotowanego czy smażonego - wybierzemy inne urządzenie. W gastronomii używane są również wszelkiego rodzaju urządzenia podgrzewające, aby potrawy serwowane na stół nadal pozostawały ciepłe. Z całą pewnością do jednych z najpotrzebniejszych urządzeń grzewczych w każdym zapleczu kuchennym należą piec i kuchenka. Ale poza nimi jest jeszcze szereg innych urządzeń, które z pewnością przydadzą się w niejednej kuchni - m.in. grille, opiekacze, kuchenki mikrofalowe, naleśnikarki czy rożna. Wszystkie niezbędne urządzenia grzewcze znajdą Państwo w naszej ofercie. Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą:
Frytownica elektryczna 400 wolnostojąca 10 l

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Frytownica elektryczna; V 15 l; 15 kW

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Frytownica gazowa; V 17 l; 15 kW; G20

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Frytownica gazowa; V 17 l; 15 kW; G30

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Frytownica gazowa; V 2x7 l; 12 kW; G20

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Frytownica gazowa; V 2x7 l; 12 kW; G30

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Kuchnia ceramiczna; 2-polowa; nastawna; P 5 kW

- pola grzewcze o średnicy 225 mm 2.5 kW
- pola grzewcze typu HiLight
- kontrolka pracy urządzenia
- ergonomiczne pokrętła
- panel przedni grawerowany laserowo
- nowoczesny design
- płynna regulacja mocy
- automatyczny system zabezpieczenia przed przegrzaniem
- urządzenia w wersji bez kominka spalinowego dają możliwość pracy na naczyniach o większej średnicy
- kominek może być zastosowany jako wyposażenie opcjonalne
- regulowane nóżki ~ 20 mm
- strefy grzewcze z funkcją TURBO
- przeznaczone do obróbki termicznej prowadzonej na wszystkich rodzajach naczyń kuchennych przy wykorzystaniu energii elektrycznej
- technologia stosowana w kuchniach infrared daje oszczędności energii elektrycznej oraz dynamikę pracy niedostępną dla urządzeń z żeliwnymi polami elektrycznymi
- linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
- przeznaczone dla małej
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Kuchnia ceramiczna; 4-polowa; nastawna; 10 kW

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Kuchnia elektryczna; 2-polowa; nastawna; 5.2 kW

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Kuchnia elektryczna; 4-polowa z piekarnikiem elektrycznym; 10.4+7 kW

- przeznaczone do obróbki termicznej prowadzonej na wszystkich rodzajach naczyń kuchennych przy wykorzystaniu energii elektrycznej
- stosowane w kuchniach piekarniki o uniwersalnym zastosowaniu dają możliwość dynamicznej obróbki cieplnej wszystkich produktów kulinarnych wykorzystując energie elektryczną
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Kuchnia elektryczna; 4-polowa; nastawna; 10.4 kW

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Kuchnia elektryczna; 6-polowa z piekarnikiem elektrycznym; 15.6+7 kW

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni