

Producent
Cena
-
od
do



Potrawy serwowane na gorąco mają niezliczoną liczbę odmian. Stąd też i urządzenia grzewcze, które możemy wykorzystać w kuchni do przygotowania tych potraw - także są liczne. W zależności od tego, czy planujemy zaserwować coś pieczonego, gotowanego czy smażonego - wybierzemy inne urządzenie. W gastronomii używane są również wszelkiego rodzaju urządzenia podgrzewające, aby potrawy serwowane na stół nadal pozostawały ciepłe. Z całą pewnością do jednych z najpotrzebniejszych urządzeń grzewczych w każdym zapleczu kuchennym należą piec i kuchenka. Ale poza nimi jest jeszcze szereg innych urządzeń, które z pewnością przydadzą się w niejednej kuchni - m.in. grille, opiekacze, kuchenki mikrofalowe, naleśnikarki czy rożna. Wszystkie niezbędne urządzenia grzewcze znajdą Państwo w naszej ofercie. Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą:
Kocioł warzelny z grzaniem pośrednim; 800x700x900; elektryczny; P 12kW; V 80l

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 10 dni
Kocioł warzelny z grzaniem pośrednim; 800x700x900; gazowy; P 12.5kW; V 80l

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 10 dni
Kocioł warzelny z grzaniem pośrednim; 900x900x900; elektryczny; P 24kW; V 150l

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 10 dni
Kocioł warzelny z grzaniem pośrednim; 900x900x900; gazowy; P 19 kW; V 150l

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 10 dni