do kasy suma: 0,00 zł
Opcje przeglądania
PROMOCJE
Pojemnik GN 1/4 poliwęglan OUTLET
Pojemnik GN 1/4 poliwęglan OUTLET
16,03 zł 13,63 zł 13,03 zł 11,08 zł
szt.
Stojak na kanapki 56 x 8 cm OUTLET
Stojak na kanapki 56 x 8 cm OUTLET
59,00 zł 53,10 zł 47,97 zł 43,17 zł
szt.

Szukasz urządzenia, które usprawni pracę w Twojej pizzerii? Postaw na stół chłodniczy do pizzy – dzięki niemu, wszystkie niezbędne składniki będą zawsze pod ręką kucharza, a wygodny blat umożliwi swobodne przygotowanie dania. Poznaj naszą ofertę i wybierz stół idealnie dopasowany do potrzeb Twojego lokalu gastronomicznego.


Stół chłodniczy 1 drzwiowy do pizzy z szufladami i nadstawą 600X400mm

Stół chłodniczy 1 drzwiowy do pizzy z szufladami i nadstawą 600X400mm
Stół chłodniczy 1 drzwiowy do pizzy z szufladami i nadstawą 600X400mm

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 8 757,60 zł (netto: 7 120,00 zł )
szt.

Stół chłodniczy sałatkowy dwudrzwiowy

Stół chłodniczy sałatkowy dwudrzwiowy
Stół chłodniczy sałatkowy dwudrzwiowy

Układ pojemników 10xGN 1/4

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 3 247,20 zł (netto: 2 640,00 zł )
szt.

Stół chłodniczy sałatkowy dwudrzwiowy z nadstawką

Stół chłodniczy sałatkowy dwudrzwiowy z nadstawką
Stół chłodniczy sałatkowy dwudrzwiowy z nadstawką

Układ pojemników 10xGN 1/4

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 4 329,60 zł (netto: 3 520,00 zł )
szt.

Dlaczego stół chłodniczy jest niezbędny w pizzerii?

W pizzerii panuje pośpiech – klienci chcą otrzymać swoje pizze jak najszybciej, do tego dochodzi przygotowanie zamówień na dowóz, kucharz ma więc pełne ręce roboty. By ułatwić pracę pizzerom, warto zadbać o wygodę i funkcjonalność ich miejsca pracy. Idealnym rozwiązaniem są stoły chłodnicze. Na ich półkach można umieścić wszystkie wrażliwe na temperaturę składniki i dodatki, a ich duży blat ułatwia wyrabianie i formowanie ciasta. Warto postawić na model z nadstawką – można na niej umieścić dodatkowe pojemniki, które doskonale sprawdzą się w przechowywaniu składników, które są często używane i muszą być pod ręką. Stół chłodniczy znacząco zwiększy więc wydajność pracy, a także poprawi jej organizację.

Jaki stół do pizzy wybrać?

Pierwszym kryterium przy wyborze stołu chłodniczego jest jego wielkość – w zależności od tego, ile składników chcesz przechowywać, możesz zdecydować się na stół dwu- lub trzydrzwiowy. Istotna jest również wielkość blatu, a także materiał, z którego jest on wykonany. W pizzerii najlepiej sprawdzi się blat granitowy – przede wszystkim, nie wchłania on tłuszczu i łatwo utrzymać go w czystości, ponadto jest on odporny na zarysowania, ścieranie i wilgoć. Wybierając stół chłodniczy należy zwrócić również uwagę na jakość jego izolacji, zakres temperatur oraz zastosowany w nim czynnik chłodzący – te parametry wpływają na wydajność urządzenia.

Stoły chłodnicze do pizzy w naszej ofercie

W naszej hurtowni gastronomicznej zakupisz dwu- i trzydrzwiowe stoły chłodnicze, wykonane ze stali nierdzewnej. Każdy z nich wyposażony został w funkcjonalną nadstawkę oraz blat wykonany z wytrzymałego granitu. Ich izolację termiczną stanowi 3,5-centymetrowa warstwa pianki poliuretanowej. Nasze stoły, dzięki wymuszonemu obiegowi powietrza, zapewniają równomierny rozkład temperatury w swoich komorach. Są one wyjątkowo pojemne, a nośność ich półek wynosi aż 60 kg.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium