Producent
Cena
-
od
do
Urządzenia do podgrzewania potraw są niezbędne nie tylko w cateringu, korzysta z nich większość form z branży horeca. Proponujemy profesjonalne podgrzewacze stołowe, warniki, kociołki i płyty indukcyjne. Oferujemy również szereg przydatnych akcesoriów oraz paliw do podgrzewaczy gastronomicznych. Postaw na wygodne zakupy internetowe w horecapolska.pl i uzupełnij wyposażenie swojej firmy o profesjonalne urządzenia grzewcze.
Podgrzewacz na pastę do potraw; Basic; GN 1/1
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Grzałka do podgrzewaczy 350W
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Grzałka do podgrzewaczy z symostatem; P 400W
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Kociołek elektryczny do zup 10 l z chochlą
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Kociołek elektryczny do zupy 9l panel elektroniczny
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Kociołek elektryczny do zupy, kremów, sosów 5.7 l stal nierdzewna lakierowana
Kociołek elektryczny do zupy, kremów, sosów 5.7 l stal nierdzewna lakierowana
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Lampa grzewcza do potraw GN 1/1 szerokość 36 cm
Lampa grzewcza do potraw GN 1/1 szerokość 36 cm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Lampa grzewcza do potraw pojedyncza średnica 27 cm
Lampa grzewcza do potraw pojedyncza średnica 27 cm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Paliwo do podgrzewaczy 1l (w żelu)
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Pasta do podgrzewaczy 4 kg (w żelu)
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
W bufecie, stołówce czy firmie cateringowej nie może zabraknąć urządzeń do podgrzewania potraw. Jeśli poszukujesz podgrzewaczy gastronomicznych, zapoznaj się z naszą ofertą. W naszej hurtowni zakupisz:
- kociołki,
- lampy grzewcze do potraw,
- podgrzewacze stołowe okrągłe i prostokątne,
- płyty indukcyjne,
- warniki i zaparzacze.
Rodzaje podgrzewaczy gastronomicznych
Podgrzewacze służą do utrzymywania odpowiedniej, stałej temperatury potraw o różnej konsystencji, z tego względu znacząco różnią się swoim kształtem i zasadą działania. Urządzenia te są elektryczne lub działają na specjalne paliwa, takie jak pasty i żele. W niektórych, małych modelach, służących np. do ogrzewania herbaty, wykorzystuje się świeczki. Wyróżnia się również podgrzewacze stosowane na kuchenkach. Do najpopularniejszych form tych urządzeń zalicza się podgrzewacze stołowe na wszelkie potrawy stałe, kociołki na zupy i gulasze oraz warniki i zaparzacze, służące do przygotowywania i podawania gorących napojów.
Osobną kategorię stanowią lampy gastronomiczne, które do ogrzewania potraw wykorzystują podczerwień. Emitowane przez nie promieniowanie cieplne skutecznie utrzymuje temperaturę znajdujących się na bufecie potraw. Lampy, przede wszystkim stojące, łatwo można przenosić i transportować, z tego względu są idealnym rozwiązaniem dla firm cateringowych.
Podgrzewacze gastronomiczne w naszej ofercie
W naszej hurtowni znajdziesz podgrzewacze gastronomiczne o różnej pojemności, dostosowane do ogrzewania wszelkiego rodzaju potraw. Nasze produkty wyposażone są w wydajne grzałki elektryczne bądź zasilają je specjalistyczne paliwa – które także u nas zakupisz. Oferujemy również przenośne płyty indukcyjne i pasujące do nich naczynia, a także funkcjonalne lampy gastronomiczne – pojedyncze i podwójne, zarówno wiszące, jak i stojące. Niezależnie, czy chcesz podgrzewać zupy, czy utrzymać odpowiednią temperaturę dań typu fastfood – w horecapolska.pl kupisz urządzenie dopasowane do swoich potrzeb.