do kasy suma: 0,00 zł

Nóż do pieczywa z ostrzem falistym - kuty 20cm drewniana rączka | GIESSER (8260-20-O)

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 14 dni
Cena: 263,00 zł 263.00
Cena netto: 213,82 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: GIESSER
Kod produktu: 8260-20-O

Opis

Nóż do pieczywa z ostrzem falistym - kuty 20 cm

Chcesz, aby w Twojej restauracji wykonywano pracę na kuchni z wykorzystaniem wysokiej jakości przyborów kuchennych? Postaw na profesjonalne noże kucharskie! Do pieczywa przeznaczony jest nóż kuty z ostrzem falistym od producenta Giesser. Zastosowana do produkcji noża stal chromowo-molibdenowa gwarantuje trwałość przy intensywnym użytkowaniu. Nóż ma rękojeść z drzewa oliwnego, która nowocześnie prezentuje się w kuchni. Jest to nóż, który spełni Twoje oczekiwania - ostrze jest szlifowane i polerowane, co zapewnia mu gładkość i ekstremalną ostrość.

Jak pielęgnować nóż z rączką drewnianą?

Giesser to renomowana marka za priorytet uważa zastosowanie wysokiej jakości materiałów. Opisywany nóż do pieczywa z ostrzem falistym jest tego wspaniałym przykładem. Rękojeść noża jest drewniana, więc wymaga specjalnej pielęgnacji. Nie zaleca się mycia noża w zmywarce, gdyż środki chemiczne i duża wilgoć mogą doprowadzić do jego zniszczenia. Idealnym sposobem, aby nóż długo służył, jest jego umycie zaraz po użytkowaniu, a następnie dokładne wysuszenie. Rączki drewniane nie lubią zbyt intensywnego kontaktu z wodą, gdyż pod jej wpływem odkształcają się. Przedstawiony nóż do pieczywa kuty wspaniale się prezentuje w połączeniu z drewnianą deską do krojenia!

Ostrza wytworzone z najwyższej jakości tworzywa POM.

 Parametry techniczne:

  • Długość ostrza 20 cm
  • Drewniana rączka.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl