Nóż do pieczywa z ostrzem falistym - kuty 20cm czarny

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 14 dni
Cena: 252,00 zł 252.00 PLN
ilość szt.

Opis

 

Nóż do pieczywa z ostrzem falistym - kuty 20 cm czarny

Nóż do pieczywa z ostrzem falistym od producenta Giesser to bezkompromisowe połączenie nowoczesności z wysokiej jakości materiałami. Jest to model, który jest ergonomiczny, a jego użytkowanie sprawi Ci dużo radości. Został stworzony z myślą o gastronomii. Uniwersalne noże nie są dobrym wyborem do pieczywa, gdyż efekt może nie być zadowalający. Zaprezentowany nóż ma ostrze faliste, którego długość wynosi 20 cm. Jest to nóż stworzony z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, która jest utwardzana próżniowo. To proces, który jest gwarancją zwiększonej odporności na zużycie. Ostrze noża jest polerowane i szlifowane, dzięki czemu ma idealną gładkość.

Nóż do pieczywa - sprawdź rękojeść!

Ostrze noża do pieczywa jest bardzo ważne, ale należy również zwrócić uwagę na rączkę, od której zależy jakość i komfort pracy. Przedstawiony nóż do pieczywa Giesser ma idealnie wyprofilowaną rękojeść. Jest ona ergonomiczna, antybakteryjna i antypoślizgowa. Dostępna jest w kolorze czerni, która wprowadzi do kuchni nutę nowoczesności i elegancji. Wybierając noże od Giesser, zwróć uwagę również na noże do mięsa Yato Gastro i Stalgast!

Ostrza wytworzone z najwyższej jakości tworzywa POM.

 Parametry techniczne:

  • Długość ostrza 20 cm
  • Kolor czarny.
Noże do chleba

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl