Producent
Materiał
Cena
-
od
do
Poza standardowym wyposażeniem w profesjonalnej kuchni powinno znaleźć się także miejsce na różnego rodzaju akcesoria do kuchni w obiektach gastronomicznych. Wiele urządzeń jest wykorzystywanych także w warunkach domowych, jednak z pewnością te, które przeznaczone są do użytku profesjonalnego cechuje znacznie lepsza jakość oraz trwałość.
Zgrzewarka ręczna do tacek z matrycą; RK 1900
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
ZESTAW OSTRZY ZAPASOWYCH 9MM DO MASZYNKI DO KROJENIA ZIEMNIAKÓW YG-03422
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 14 dni
ZESTAW OSTRZY ZAPASOWYCH 6MM DO MASZYNKI DO KROJENIA ZIEMNIAKÓW YG-03422
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 14 dni
ZESTAW OSTRZY ZAPASOWYCH 13MM DO KRAJALNICY DO ZIEMNIAKÓW YG-03422
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 14 dni
Zestaw do piętrowania pieców konwekcyjnych; Stalgast ShopCook/RX (600x400/GN 1/1)
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Zestaw 6 podstawowych tarcz tnących Robot Coupe
CL 50, Cl50 Ultra, CL52, CL 55, CL60, R502
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Zestaw 4 podstawowych tarcz tnących Robot Coupe
Plastry, wiórki, słupki, tarte ziemniaki
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Zawleczka do miecza; sztycy do gyrosa; kebaba
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Urządzenia kuchenne do profesjonalnych zastosowań
Gastronomiczne, profesjonalne akcesoria kuchenne można podzielić na wolnostojące, znacznych rozmiarów, jak i przenośne, które najczęściej nie zajmują zbyt wiele miejsca i stawiane są na blatach roboczych.
Jaki urządzenia kuchenne są niezbędne w profesjonalnej kuchni?
Wśród urządzeń gastronomicznych wymienić można, na przykład, taki sprzęt kuchenny, jak:
-
garowniki (zazwyczaj wykorzystywane w takich obiektach, jak piekarnie i cukiernie).
Do kategorii urządzeń kuchennych dla gastronomii należy ponadto wliczyć drobniejszy sprzęt, w tym blendery, miksery, kutry gastronomiczne, miksery planetarne i wiele podobnych akcesoriów.
Profesjonalne urządzenia kuchenne - co musisz wiedzieć?
W kuchni obiektu gastronomicznego praca wygląda inaczej, niż w warunkach domowych. Przede wszystkim urządzenia i wszelkiego rodzaju sprzęty pomocnicze muszą służyć przez długi czas – niekiedy są użytkowane nawet przez kilka, kilkanaście godzin na dzień. Powinny być także wydajne i zapewnić odpowiednio szybką realizację konkretnych prac kuchennych.
Ponieważ urządzenia kuchenne wykorzystywane w typowo gastronomicznych lokalach są eksploatowane intensywnie i często w bardzo różnych warunkach czy skrajnych temperaturach, wszystkie podzespoły sprzętu muszą być odpowiednio wzmocnione. Między innymi z tych względów urządzenia kuchenne o charakterze profesjonalnym są droższe od wyposażenia oferowanego do użytku domowego/hobbystycznego.
Urządzenia kuchenne w ofercie Horeca Polska
W naszym sklepie internetowym znajdziesz profesjonalne wyposażenie kuchni. Dzięki niemu proces gotowania, przygotowywania, podgrzewania, czyszczenia i serwowania potraw będzie czystą przyjemnością. W naszej ofercie znajdziesz sprzęt AGD, który wyróżnia się jakością, trwałością i profesjonalizmem - wiemy, że dokładnie tego potrzebuje Twój lokal!