

Producent
Wysyłka w
Cena
-
od
do



Poza standardowym wyposażeniem w profesjonalnej kuchni powinno znaleźć się także miejsce na różnego rodzaju akcesoria do kuchni w obiektach gastronomicznych. Wiele urządzeń jest wykorzystywanych także w warunkach domowych, jednak z pewnością te, które przeznaczone są do użytku profesjonalnego cechuje znacznie lepsza jakość oraz trwałość.
Frytownica elektryczna 1-komorowa Caterina 3.5 l 2kW

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Frytownica elektryczna; 1-komorowa; pozioma; Caterina; V 5 l; P 3 KW

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Frytownica elektryczna; 2-komorowa; pozioma; Caterina; V 2x5 l; P 2x3 kW

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Kostkarka natryskowa 22 kg/24 h chłodzona wodą

Kostkarka przeznaczona do zabudowy, wydajność 21kg/24h
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kostkarka natryskowa 22 kg/24 h chłodzona wodą (ABS)

Kostkarka przeznaczona do zabudowy, wydajność 21kg/24h
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kostkarka natryskowa 29 kg/24 h chłodzona wodą

Kostkarka przeznaczona do zabudowy, wydajność 28 kg/24h
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kostkarka natryskowa 85 kg/24 h chłodzona wodą

Kostkarka przeznaczona do zabudowy, wydajność 80 kg/24h
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 48 godzin
Kostkarka natryskowa 95 kg/24 h chłodzona wodą

Kostkarka przeznaczona do zabudowy, wydajność 90 kg/24h
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 48 godzin
Kuchnia gazowa, 4 palnikowa, 700mm, 20.5kW, G30

4 palniki (3,5+2x5+7)
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kuchnia gazowa, 4 palnikowa, 700mm, 24kW, G30

4 palniki (2x5+2x7)
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Urządzenia kuchenne do profesjonalnych zastosowań
Gastronomiczne, profesjonalne akcesoria kuchenne można podzielić na wolnostojące, znacznych rozmiarów, jak i przenośne, które najczęściej nie zajmują zbyt wiele miejsca i stawiane są na blatach roboczych.
Jaki urządzenia kuchenne są niezbędne w profesjonalnej kuchni?
Wśród urządzeń gastronomicznych wymienić można, na przykład, taki sprzęt kuchenny, jak:
-
garowniki (zazwyczaj wykorzystywane w takich obiektach, jak piekarnie i cukiernie).
Do kategorii urządzeń kuchennych dla gastronomii należy ponadto wliczyć drobniejszy sprzęt, w tym blendery, miksery, kutry gastronomiczne, miksery planetarne i wiele podobnych akcesoriów.
Profesjonalne urządzenia kuchenne - co musisz wiedzieć?
W kuchni obiektu gastronomicznego praca wygląda inaczej, niż w warunkach domowych. Przede wszystkim urządzenia i wszelkiego rodzaju sprzęty pomocnicze muszą służyć przez długi czas – niekiedy są użytkowane nawet przez kilka, kilkanaście godzin na dzień. Powinny być także wydajne i zapewnić odpowiednio szybką realizację konkretnych prac kuchennych.
Ponieważ urządzenia kuchenne wykorzystywane w typowo gastronomicznych lokalach są eksploatowane intensywnie i często w bardzo różnych warunkach czy skrajnych temperaturach, wszystkie podzespoły sprzętu muszą być odpowiednio wzmocnione. Między innymi z tych względów urządzenia kuchenne o charakterze profesjonalnym są droższe od wyposażenia oferowanego do użytku domowego/hobbystycznego.
Urządzenia kuchenne w ofercie Horeca Polska
W naszym sklepie internetowym znajdziesz profesjonalne wyposażenie kuchni. Dzięki niemu proces gotowania, przygotowywania, podgrzewania, czyszczenia i serwowania potraw będzie czystą przyjemnością. W naszej ofercie znajdziesz sprzęt AGD, który wyróżnia się jakością, trwałością i profesjonalizmem - wiemy, że dokładnie tego potrzebuje Twój lokal!