

Producent
-
APS (4)
-
Bartscher (392)
-
Bolarus (41)
-
BREMA (22)
-
Byfal (14)
-
caterina (15)
-
Fimar (1)
-
Gredil (16)
-
Henkelman (2)
-
Horeca Polska (1)
-
Ma-Ga (46)
-
Ohaus (20)
-
Paderno (1)
-
POTIS (27)
-
Rilling (52)
-
RM GASTRO (136)
-
robot coupe (122)
-
Roller (34)
-
SAMSUNG (6)
-
SILANOS (3)
-
Spidocook (1)
-
Stalgast (342)
-
Tecnodom (4)
-
UNOX (2)
-
Yato Gastro (169)
Wysyłka w
Cena
-
od
do


7,20 zł
Cena regularna:
8,00 zł
5,85 zł
Cena regularna:
6,50 zł

60,67 zł
Cena regularna:
67,41 zł
49,33 zł
Cena regularna:
54,80 zł
Poza standardowym wyposażeniem w profesjonalnej kuchni powinno znaleźć się także miejsce na różnego rodzaju akcesoria do kuchni w obiektach gastronomicznych. Wiele urządzeń jest wykorzystywanych także w warunkach domowych, jednak z pewnością te, które przeznaczone są do użytku profesjonalnego cechuje znacznie lepsza jakość oraz trwałość.

132,60 zł
Cena netto: 107,80 zł

132,60 zł
Cena netto: 107,80 zł

1 340,10 zł
Cena netto: 1 089,51 zł

304,80 zł
Cena netto: 247,80 zł

1 741,90 zł
Cena netto: 1 416,18 zł

1 741,90 zł
Cena netto: 1 416,18 zł

1 740,80 zł
Cena netto: 1 415,28 zł

874,60 zł
Cena netto: 711,06 zł

871,50 zł
Cena netto: 708,54 zł

913,20 zł
Cena netto: 742,44 zł

1 191,90 zł
Cena netto: 969,02 zł
Urządzenia kuchenne do profesjonalnych zastosowań
Gastronomiczne, profesjonalne akcesoria kuchenne można podzielić na wolnostojące, znacznych rozmiarów, jak i przenośne, które najczęściej nie zajmują zbyt wiele miejsca i stawiane są na blatach roboczych.
Jaki urządzenia kuchenne są niezbędne w profesjonalnej kuchni?
Wśród urządzeń gastronomicznych wymienić można, na przykład, taki sprzęt kuchenny, jak:
-
garowniki (zazwyczaj wykorzystywane w takich obiektach, jak piekarnie i cukiernie).
Do kategorii urządzeń kuchennych dla gastronomii należy ponadto wliczyć drobniejszy sprzęt, w tym blendery, miksery, kutry gastronomiczne, miksery planetarne i wiele podobnych akcesoriów.
Profesjonalne urządzenia kuchenne - co musisz wiedzieć?
W kuchni obiektu gastronomicznego praca wygląda inaczej, niż w warunkach domowych. Przede wszystkim urządzenia i wszelkiego rodzaju sprzęty pomocnicze muszą służyć przez długi czas – niekiedy są użytkowane nawet przez kilka, kilkanaście godzin na dzień. Powinny być także wydajne i zapewnić odpowiednio szybką realizację konkretnych prac kuchennych.
Ponieważ urządzenia kuchenne wykorzystywane w typowo gastronomicznych lokalach są eksploatowane intensywnie i często w bardzo różnych warunkach czy skrajnych temperaturach, wszystkie podzespoły sprzętu muszą być odpowiednio wzmocnione. Między innymi z tych względów urządzenia kuchenne o charakterze profesjonalnym są droższe od wyposażenia oferowanego do użytku domowego/hobbystycznego.
Urządzenia kuchenne w ofercie Horeca Polska
W naszym sklepie internetowym znajdziesz profesjonalne wyposażenie kuchni. Dzięki niemu proces gotowania, przygotowywania, podgrzewania, czyszczenia i serwowania potraw będzie czystą przyjemnością. W naszej ofercie znajdziesz sprzęt AGD, który wyróżnia się jakością, trwałością i profesjonalizmem - wiemy, że dokładnie tego potrzebuje Twój lokal!